top of page

Dobrodružství v Rabenbergu

V závěru září se naši žáci zúčastnili skvěle zorganizovaného výjezdu za vrstevníky z naší partnerské školy Jenaplanschule v německém Markersbachu. Setkání proběhlo takřka na neutrální půdě vrchu Rabenberg na německé straně Krušných hor.


Uprostřed lesa se zde totiž nachází obrovský sportovní komplex s hřišti, tělocvičnami, bazénem nebo lanovým centrem a připravovat se sem jezdí zástupci velkého množství sportů z celého Německa, a to ze všech úrovní, reprezentační týmy či profesionální velkokluby nevyjímaje. Naše škola se na Rabenberg vydala v několika etapách nejprve s deváťáky, poté s osmáky, a to vždy v kooperaci se svými stejně starými vrstevníky z Německa.


Na děti zde čekal bohatý program od rána až do pozdního odpoledne. Postupně se všechny vystřídaly v tělocvičnách, kde si kluci zahráli míčové hry, holky zase zatančily Zumbu či vyzkoušely cvičení na gymballech. Největší zájem byl ale o lezení v rozsáhlém lanovém parku, kde výbuchy smíchu střídaly výkřiky zděšení ze zdolané výšky či náročnosti překážek. Nakonec ale všechny děti sportem nabitý den přežily ve zdraví a moc si celou akci pochvalovaly.

Pro prohlížení fotogalerie listujte doprava a doleva.

Nejnovější příspěvky

Buďte s námi v kontaktu

Chci dostávat novinky na e-mail

Děkujeme za odeslání.

bottom of page