top of page

Mezitřídní soutěž nejen pro žáky "Učitelská výzva" právě odstartovala

Vážení rodiče,

chceme ještě více podporovat naše žáky v pohybu, a tak jsme pro ně připravili mezitřídní soutěž. Jelikož nám začalo jaro, tak jsme se rozhodli veškerou pohybovou aktivitu přesunout ven. Cílem této soutěže je nachodit, naběhat, najezdit, zkrátka „napohybovat“ co nejvíce km.

Žáci budou sbírat km v rámci své třídy a v polovině června celou soutěž uzavřeme a vyhodnotíme. Vyhlásíme nejlepší třídu, která dostane krásné ceny.

Žáci nebudou soupeřit pouze mezi sebou, ale velkou motivací pro ně bude překonat tým učitelů, což je vždy pro ně velkou výzvou.


Co budeme od Vás potřebovat:

1) Stáhnout do mobilních telefonů aplikaci Adidas running viz odkaz:


2) Aplikace je doporučena pro děti od 4 let, ale z důvodu zadávání osobních údajů jako jméno a příjmení je podporována až od 16 let, proto prosíme rodiče, aby ji svým dětem povolili, např. se svým datem narození. V rámci aplikace dětem nehrozí žádné nebezpečí. Vybrali jsme ji z důvodu možnosti vytvoření skupin pro jednotlivé třídy. Vhodný je i formát vyhodnocování výsledků. V neposlední řadě je v základní dostačující verzi zdarma.


3) Při instalaci aplikace použijte neplacenou verzi.


4) Všem žákům bude na Classroom TV skupiny poslán domácí úkol „stažení aplikace“. Pokud ji budou mít staženou ve svých telefonech, napíší, že mají splněno a my je zařadíme do třídních skupin.


Níže přikládáme také fotonávod pro stažení a instalaci aplikace. Pokud by nastaly nějaké komplikace, neváhejte nás kontaktovat. Při plnění výzvy nás nezapomínejte označovat na našem Facebooku nebo Instagramu.



Návod aplikace
.
Download • 2.07MB


Nejnovější příspěvky

Buďte s námi v kontaktu

Chci dostávat novinky na e-mail

Děkujeme za odeslání.

bottom of page