top of page

Ohlédnutí za vánočním dnem třídy 7. A

Dva dny před Štědrým dnem, tedy 22. 12. 2021, jsme již ráno provoněli naši školní kuchyňku pečením perníčků. Po jejich vychladnutí jsme je u nás ve třídě zdobili. Žáci tedy mohli u jemných tónů vánočních písní naplno využít svoji fantazii. Následně jsme rovněž nazdobili již téměř zapomenuté „Vrkoče“, které dříve děti dostávaly k Mikuláši.


Pomyslné žezlo jsme v našem programu na okamžik předali Pavlu Hylasovi, který si pro nás připravil tzv. Hasičskou challenge. Nezbývá nám po ní nic jiného, než uznat, že smotat hasičskou hadici, a to v co nejrychlejším čase, byl složitý úkol. Přesto jsme se s tím všichni statečně, a nakonec i úspěšně, popasovali.


Předposledním bodem vánočního programu bylo zodpovědět si u naší nástěnky velmi důležité otázky. Jsme tým? Povedlo se nám již něco změnit? Rozhodování nebylo jednoduché, ale nakonec jsme se shodli, že se nám nějaké posuny povedlo uskutečnit. Následná motanice to pak již jen potvrdila.


Na závěr konečně nastala ta slavnostní chvíle, v níž si mezi sebou děti mohly rozdat vánoční dárky, uzobávalo se cukroví a ve vzduchu viselo nadšení z prázdnin. S paní učitelkou Zemanovou jsme pro děti rovněž připravily malé překvapení v podobě mlsek a náramků přátelství, které nás teď budou pojit dohromady. Zároveň jsme byly překvapené a ještě jednou opravdu moc děkujeme za krásné dárky pro nás.


Hodnocení vánočního dne bylo uděleno 9,2 z 10 a s přáním krásných svátků jsme vykročili vstříc prázdninám.


Protože tento článek je již pouze ohlédnutí za tím, co jsme společně prožili, tak nám dovolte, abychom i Vám popřály do nového roku hodně zdraví a úspěchů.

Bedřiška Zemanová a Veronika Burkertová


Níže si můžete listováním prohlédnout fotogalerie z akce.


Nejnovější příspěvky

Buďte s námi v kontaktu

Chci dostávat novinky na e-mail

Děkujeme za odeslání.

bottom of page