top of page

Spaní ve škole ve znamení strachu

Ne úplně typické spaní ve škole si na závěr října vymysleli a zrežírovali žáci 9.B. Vzhledem k tomu, že se i v našich končinách v poslední době velice silně hlásí oslovo původně keltský svátek Halloween, zažít pocity strachu a cítit přítomnost adrenalinu v krvi bylo společným cílem všech zúčastněných deváťáků.


Začalo se odpoledne ve třídě, kde se většina zúčastněných nejprve převlékla do kostýmů a patřičně namaskovala, poté následoval společný přesun do Drahovic, kde si takto vyzdobené děti zahrály „halloweenský“ bowling a společně pojedly pizzu. To pravé mrazivé dobrodružství ale začalo po návratu do školy. Nejprve se promítal tematický horor, poté už začala hrůzostrašná hra v prostorách potemnělé školy. Hledání klíče k odemčení záchranné místnosti se neobešlo bez velkého množství děsivých situací, o něž se postarali samotní žáci. Vše bylo navíc doplněno propracovanými audiovizuálními efekty, celá škola se navíc připravuje na blížící se halloween, takže i kulisy na chodbách pocitu strachu dosti přispívaly. Počáteční drobné pochybnosti vzaly za své po úvodních okamžicích hraní a hra se musela nakonec třikrát opakovat s operativně pozměněnými pravidly, protože děti byly z jejího průběhu opravdu nadšené.


Zhruba kolem půl druhé hodiny noční už musel učitel zavelet k zalehnutí na matrace, ovšem ještě zhruba další hodina se neobešla bez vypravování vzájemných zážitků.


Kompletní fotogalerii z akce i můžete prohlédnout na našem Facebooku.

Nejnovější příspěvky

Buďte s námi v kontaktu

Chci dostávat novinky na e-mail

Děkujeme za odeslání.

bottom of page