top of page

Spustili jsme nový web

ZŠ Karlovy Vary, 1. máje 1 spouští novou podobu webových stránek. Ode dneška najdete zprávy ze základní školy ve zcela nové grafické podobě.


Hlavní novinkou, které si uživatel všimne na první pohled, je modernější grafické zpracování stránek. Došlo také k několika výrazným změnám, například zcela novému složení hlavního menu na webu, díky kterému by orientace na stránkách měla být pro návštěvníky jednodušší.

Hlavní výhodou nového webu je, že je responzivní. Tudíž se skvěle zobrazuje nejen na vašich počítačích, ale i na tabletech či mobilních telefonech.


Novinkou pro žáky a rodiče jsou stránky jednotlivých tříd, které se budou průběžně rozrůstat. Do budoucna se připravují i stránky jednotlivých předmětů. Pro končící ročníky je pak na webu vše o přijímacím řízení, ale i o možnostech dalšího studia. Zcela nová je i prezentace školní knihovny, která se poslední dobou rozrůstá o hezké publikace.


Chceme obsah i funkce webu průběžně doplňovat a měnit, aby tu návštěvníci pohodlně nalezli, co hledají, ale i něco navíc. Proto budeme rádi za jakékoliv vaše nápady, výhrady nebo poznámky k funkčnosti a obsahu stránek. Všechny připomínky nám můžete psát na email: web@skoladvory.cz nebo do zpráv na sociálních sítích.


Dosavadní podoba internetových stránek skoladvory.cz byla spuštěna na začátku roku 2011. Chceme jít s dobou, a tak se spuštěním nových webových stránek budeme aktivní i na sociálních sítích. Můžete nás sledovat na našem Facebooku, Instagramu ale i YouTube, kde naleznete vždy to nejaktuálnější z dění na naší škole.


Velké poděkování patří příznivci naší školy Jiřímu Chárovi, který je hlavním architektem stránek. Od nás ruku k dílu přiložily hlavně Věra Janouchová a Míša Bačová.

Nejnovější příspěvky

Buďte s námi v kontaktu

Chci dostávat novinky na e-mail

Děkujeme za odeslání.

bottom of page