top of page

V pořadí druhé průběžné výsledky "Učitelské výzvy"

Vážení rodiče, pedagogové a milí žáci, máme tu pro Vás další průběžné výsledky z "Učitelské výzvy". Nejdříve nám ale dovolte přivítat v naší soutěži naše nejmenší nováčky z 0. ročníku, kteří se k nám přidali sice později, ale s o to větší vervou. Posoudit to ostatně můžete sami.


A teď již k těm našim nastřádaným kilometrům. Ve statistice třídní skupiny vidíte součet celkové vzdálenosti všech tří soutěžních disciplín (chůze, běh, cyklistika) všech členů, které se sčítají automaticky. Ručně do nich tedy zasahujeme pouze v případě zaznamenání podvodu, nebo pokud připočítáváme výsledky někoho, kdo nemá k dispozici podporující technické vybavení pro zvolenou aplikaci a byla mu udělena výjimka zasílat údaje na naše emaily. Pod touto statistikou je potom žebříček, ve kterém je pořadí členů skupiny pouze pro disciplínu běh. Sdílet své další rekordy a povzbuzovat se můžete ale samozřejmě mezi sebou i jinak.


Níže v přiloženém grafu vidíte, jak si vede vaše třída v porovnání s ostatními. Číslo nad grafem ukazuje počet získaných kilometrů. Již od počátku soutěže vedou Teachers, za kterými jsou třídy 9.B a 6.B.

Doufáme, že Vás to s námi baví, protože my jsme z Vás nadšené! Je skvělé, kolik nadšenců se s námi odhodlalo nastartovat svůj imunitní systém a udělat něco se svými svaly. Teď ještě navíc přidáme i spoustu vitamínu D. Děkujeme Vám za Vaši podporu a přejeme další, snad už jen sluníčkové, kilometry.


Michaela Bačová a Veronika Burkertová




Nejnovější příspěvky

Buďte s námi v kontaktu

Chci dostávat novinky na e-mail

Děkujeme za odeslání.

bottom of page