top of page

Velikonoční sportovní den 2024


Poslední den před Velikonocemi se v naší škole už tradičně sportovalo. Děti z druhého stupně měly možnost se několik týdnů dopředu přihlásit do zdravého soupeření ve třech tradičních disciplínách – skoku vysokém, trojboji a florbalu.


Zápolení odstartovala královská disciplína - Velikonoční laťka. Zaplněná tělocvična připravila všem atletům bouřlivou atmosféru, a tak byly k vidění opravdu skvělé výkony na hranici možností startujících. Po skončení soutěže výškařů se sportovci rozdělili na dvě skupiny, ta první zůstala v tělocvičně, kde se pokračovalo ve florbalovém turnaji s účastí učitelského družstva, druhá skupina pak ve dvoučlenných týmech absolvovala zápolení v trojboji, kdy se střílelo ze vzduchové pistole, házelo na cíl a bojovalo s citem a přesností v minigolfu. Na závěr celého dopoledne proběhlo slavnostní vyhlášení vítězů a předání sladkých odměn.


Za letošní ročník patří pochvala nejen všem organizátorům, ale hlavně dětem, které se do sportování zapojily s velkým úsilím a po celou dobu se chovaly naprosto bezproblémově. Nebylo proto vůbec zapotřebí řešit nějaké zbytečné incidenty, což před velikonočním volnem přineslo tolik žádoucí pozitivní atmosféru všem účastníkům. 


Kompletní fotogalerii naleznete na našem Facebooku.

Nejnovější příspěvky

Buďte s námi v kontaktu

Chci dostávat novinky na e-mail

Děkujeme za odeslání.

bottom of page