top of page

Čtenářská liga dospěla do svého zdárného konce

Dne 21.6. vyvrcholilo celoškolní úsilí našich žáků ve čtenářských dovednostech – proběhlo finále Čtenářské ligy 2020/2021.


Ani pandemická situace a nejrůznější restrikce v průběhu školního roku nemohly odradit naše žáky od toho, aby se se ctí více či méně poprali s připravenými texty a mnohdy záludnými otázkami. V jednotlivých kategoriích postoupili do finálového kola podle součtu získaných bodů v jednotlivých kolech tři nejšikovnější čtenáři za každou třídu. Ti se sešli ve školní jídelně k rozhodujícímu boji. Pečlivé čtení, formulace odpovědí a schopnost nalézt v textu ukryté odpovědi, to byla kritéria pro odlišení tří nejzdatnějších čtenářů za každou kategorii. V tabulce je vyhodnoceno pořadí všech finalistů v dané kategorii. První tři v každé kategorii obdrží odměnu.Všem účastníkům finálového kola děkujeme, úspěšným čtenářům gratulujeme a věříme, že hodnotné ceny potěší a jistě podpoří touhu sáhnout po knize častěji.

Všem účastníkům finálového kola děkujeme, úspěšným čtenářům gratulujeme a věříme, že hodnotné ceny potěší a jistě podpoří touhu sáhnout po knize častěji.


Níže přikládáme výsledky Finálového kola Čtenářské ligy 2020/2021:





Nejnovější příspěvky

Buďte s námi v kontaktu

Chci dostávat novinky na e-mail

Děkujeme za odeslání.

bottom of page