top of page

Školní rok znovu zakončila zahradní slavnost

Špatné počasí, poté dvakrát kovidová opatření – přesně tyto důvody bránily tři roky po sobě uspořádání tradiční zahradní slavnosti v naší škole. Letos ale bylo krásně a strašák epidemie ustoupil do pozadí, proto bylo konečně možné akci uspořádat.


Na školní zahradě byl pro všechny zájemce z řad rodičů, bývalých žáků či široké veřejnosti připraven bohatý program, který odstartovalo taneční vystoupení školní družiny. Pan ředitel Kopárek poté oficiálně přivítal všechny přítomné a následovalo pěvecké vystoupení druháčků. V těsném sledu poté došlo na vyhlášení celoročních školních soutěží napříč oběma stupni, tedy Matematických oříšků, Čtenářské ligy a Čtenářské soutěže. Posléze se znovu zpívalo a tančilo, a to opět v podání druháčků respektive žáků čtvrté třídy. Na úplný závěr oficiálního programu coby překvapení předvedli svůj taneční um i pedagogové.


Po celé odpoledne bylo možné na zahradě opékat špekáčky, připraveny byly i koutky pro tvořivé ruce – obrázky z písku či malování na kamínky. Instalován byl i fotokoutek, malé děti pak ocenily také možnost nechat si na obličej namalovat obrázek.


Celou fotogalerii naleznete na našem Facebooku ZDE.



Nejnovější příspěvky

Buďte s námi v kontaktu

Chci dostávat novinky na e-mail

Děkujeme za odeslání.

bottom of page